вівторок, 22 листопада 2016 р.

Аналіз навчальних додатків для смартфонів/планшетів


 VK.



Це може бути корисним додатком для педагога, по скільки в додатку вк можна знайти цікаві групи в яких викладається корисна інформація яка допоможе педагогу в його роботі, також дасть можливість надати студентам цікаві факти. Педагогу зручно надавати завдання своїм студентам через цей додаток, також корисно, що студентів можливо обєднати  в одну групу для зручного спілкування.



Нагадування

Додаток допомагає педагогу розпланувати власну роботу. Він записує в нагадування майбутні заплановані дії. Наприклад, коли педагогу доставили пари не за розкладом, можна записати в нагадування і додаток обов’язково нагадає завчасно на коли запланована пара та на котру годину. У нагадування можливо записати повідомлення та питання які ви хотіли наголосити студентам.


Вайбер

Додаток який допомога педагогу безперешкодно спілкуватися з колегами та студентами. Важливою перевагою є безкоштовна можливість вільного відео спілкування, та відправлення смс повідомлень. Можливо зробити чат для педагогів та студентів щоб безперешкодно обмінюватись інформацією. Зручно передавати файли з документами та презентації.

Немає коментарів:

Дописати коментар